fejlec

Lóczy Lajos Országos Földrajzi Verseny

Kedves Versenyzők! Kedves Felkészítő Pedagógusok!

Sok szeretettel köszöntünk mindenkit a 2020/21-es tanévre meghirdetett Országos Lóczy Lajos Földrajz Verseny jelentkezési időszakának megnyitása közeledtével.

Az idei versenyszervezés menetét várhatóan folyamatosan befolyásolja/alakítja majd a járványhelyzet alakulása. Ezzel együtt az előző évi verseny sikeres megvalósításának mintájára, ismételten bízunk a rugalmas együttműködés erejében.

Sajnálatos módon honlapunk közel egy hónapig technikai okokból nem működött, továbbá a járványhelyzet is okozott fennakadásokat a szervezési folyamatokban.

A korábban kiadott versenykiíráshoz képest szükségessé vált a regisztrációs és nevezési határidők, valamint az első forduló időpontjának módosítása.

Ezek így az alábbiak:

  • iskolák regisztrációja: 2021. február 12-ig
  • tanulók nevezése: 2021. február 15. 12 óráig
  • online első forduló: 2021. február 15-én 14-től 16 óráig

A versenyre jelentkezés módja:

  1. Regisztrálja iskoláját (amennyiben még nem regisztrált) az Intézményi regisztráció menüpontban!
  2. A tanulók jelentkezése a Versenyzők nevezése menüpontban lehetséges.
  3. A versenyző regisztráljon a Redmenta alkalmazásba!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a korábbi évektől eltérően az első fordulót a Redmenta online rendszerén keresztül szervezzük, melyet otthonról vagy az iskolában is megírhatnak a versenyzők internetképes számítógépről.

Ehhez a legfontosabb lépés, hogy a versenyző tanulóknak - amennyiben nincs azonosítójuk - regisztrálniuk kell a Redmenta online rendszerébe, ahol jelentkezniük kell a "Lóczy_2021_9 - loczy_202225648", illetve a "Lóczy_2021_10 - loczy_202980299" csoportba.

A Redmenta csoportokba csak azokat a tanulókat fogadjuk, akik azonosítójáról a hivatalos jelentkezési felületünk útján tudomást szereztünk.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. január 1-től a verseny hivatalos email címe loczyverseny@munkacsykaposvar.hu Kérjük, hogy szakmai és szervezési kérdéseiket, észrevételeiket kizárólag ezen az elérhetőségen juttassák el a versenyszervezőknek.

Sikeres felkészülést, jó munkát és jó egészséget kívánunk!

a Versenyszervezők nevében
Gyallai Katalin
igazgató